Farmstar.nl is een enthausiaste onderneming die o.a. afrasteringen, birth alarm systemen en agrarische benodigdheden levert.

De opzet van de webshop www.farmstar.nl is de klant te zijner tijd alles te kunnen leveren voor op en rondom de stal, het erf en de diverse dieren.
De heer Michael van Dommelen, de man achter de webshop, heeft het plan opgevat om een zeer uitgebreid assortiment te gaan bieden, niet alleen aan de paardenliefhebber, maar ook voor de schapenfokker of degene die een toompje kippen houdt.
Dus op www.farmstar.nl kunt u binnenkort eveneens terecht voor afrasteringen (schrikdraad), (houten) omheiningen en palen, welke door heel Nederland geleverd kunnen worden, tegen schappelijke prijzen.

“Nu het voorjaar weer op het punt staat te beginnen, dachten wij dat dit een leuke aanleiding was om maar eens groots uit te pakken met de geboortemelders van Birth Alarm, waarvan ik tevens dealer ben. Daarom wil ik vooral ook de paardenliefhebbers zijn, erop attent maken, dat wij nu een aanbiedingskorting geven op de aanschaf van een geboortemelder van 10%!”, aldus een enthousiaste Michael.

Het gehele assortiment geboortemelders van Birth Alarm, van de classic versie tot die met camera’s en gsm’s aan toe, kan bij www.farmstar.nl aangeschaft worden. “Heel veel hebben we op voorraad en kan binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd worden. En als het er onverhoopt niet is, bestellen wij het direct en leveren het dan zo spoedig mogelijk.”

De webwinkel van www.farmstar.nl wordt voorlopig nog geregeld aangevuld met nieuwe artikelen. Wanneer je jezelf aanmeldt op deze fris uitziende webshop, krijg je geregeld per nieuwsbrief gemeld wat de aanvullingen op het assortiment zijn.

De oprichter van Farmstar.nl is tevens de man achter Chevaldo Paardenstalen & Omheiningen, welke bij onze stal de omheiningen, toebehoren en stallen heeft geplaatst. Dressuurstal Nijpjes wenst de oprichter van www.farmstar.nl veel succes met zijn nieuwe onderneming!