Mooi Prix St. Georges debuut voor Jessica en Vigo

Het was een hele tijd geleden dat Jessica en Vigo samen in een wedstrijdring verschenen. Jessica had Vigo sinds anderhalf jaar niet meer gestart. De ruin, die inmiddels vierenhalf jaar in bezit is van Dressuurstal Nijpjes, werd zo’n zeven maanden geleden nog wel in de Prix St. Georges gestart door Chantal, maar was daarna niet meer mee geweest op wedstrijd. Jessica vertelt:

“Ik ben sinds anderhalf jaar weer met hem gestart en meteen een klasse hoger, wat best even spannend was. Vigo had er duidelijk zin in. Het voelde als vanouds, ik heb echt heerlijk gereden! Destijds ben ik met hem begonnen in het M1, als ik dan nu kijk wat we al bereikt hebben en hoe we vandaag gepresteerd hebben, ben ik echt heel blij! Vigo is een fijn en getalenteerd paard. Tot nu toe heeft hij 2 medailles behaald op de Hippiade en heeft meerdere malen mogen deelnemen aan het NK. Ik ben zeker trots op dit paard!”

Jessica en Vigo behaalden met 65,66 % een hele mooie vijfde plaats! De rubriek werd gewonnen door Marlies van Baalen met Zinidi Dvb.

De volledige uitslag van deze wedstrijd, die op 1 december jl. werd gehouden bij De Kroo Ruitersport te Nieuw- en Sint Joosland, is te downloaden via deze link.