Zaterdag 18 en Zondag 19 Juni werd er in Manege Den Goubergh Sup-top wedstrijden verreden. Chantal en Jessica reden op Zondag. Chantal reed mee in de Inter 1 met haar grote schimmel U’ve got it, Jessica verscheen met haar Vigo in de klasse ZZ-Zwaar.

Het is voor U’ve got it weer even geleden dat hij in de wedstrijdbaan verscheen. Ondanks dat het voor hem belangrijk is wedstrijd ritme te hebben en het even geleden was liep hij een mooie constante proef, met goed uitgevoerde pirouette! Ook de zijgangen van de mooie schimmel werden goed beloond. Met een score van 65.53% bezette Chantal een mooie tweede plaats!

Chantal: “Ik ben tevreden over de vorderingen die U’ve got it de afgelopen tijd maakt. Oefeningen waar ik in de training hard aan door werk kan ik nu ook in de proeven steeds beter uitvoeren. Ik was vooral blij met de punten die gegeven zijn voor mijn galop gedeelte, hieraan kan ik terug zien dat zijn galop verbeterd.”

Vigo en Jessica kwamen later die dag aan de start. Met een spectalulaire en mooi gedragen eerste proef hadden ze maar liefst een score van 67,14%, wat goed was voor ruim de eerste plaats! De tweede proef moesten ze genoegen nemen met een mooie tweede plaats.

Jessica: “Vigo heeft de afgelopen tijd veel progressie gemaakt. Tijdens de proef had ik veel regen, ondanks dat bleef Vigo super geconcentreerd! Ik kreeg fijne tips van de jury leden, over het draf gedeelte waren ze heel positief! Ik ga hier dan ook zeker mee aan de slag! Vigo is een heel fijn paard, ik rijd hem altijd met veel plezier, en ik ga de tips van de jury zeker meenemen in de training.”