Afgelopen weekend was een druk concours bij stal de Kroo. Op zaterdag werd de basissport vereden, en op zondag kwamen de subtop ruiters aan de start. Waaronder Jessica Nijpjes met de mooie ruin Vigo, zij kwam aan start in de klasse zz zwaar. Dit was voor deze combinatie nog maar de derde wedstrijd op dit niveau. In de eerste proef behaalde Jessica een nette score van 64,57, hiermee deelde ze de eerste plaats met Jeffrey Heijstek. In de tweede proef kwam de combinatie uit op een mooie score van 67,86. Hiermee bleef ze de nummer 2 ruim voor.

Jessica “Ik ben tevreden over deze wedstrijd. Ik heb met Vigo bijgeschreven omdat ik graag nog een keer wilde oefenen voor volgend weekend. Dan heb ik een selectie wedstrijd voor het Nk. Het was zeer nuttig voor mij om deze proeven nog een keer te rijden. Ik had een fijn gevoel met Vigo, hij liep vooral in de draf mooi gedragen, het gehele galop gedeelte mocht ik wat meer verzamelen. Ik heb dit meegenomen in mijn tweede proef en dat verliep naar wens.”

Volgend weekend komen Jessica en Chantal Nijpjes aan start in Ermelo, dit is de laatse selectie wedstrijd. Hier starten ze met de paarden William, U’ve got it en Vigo. Ze kijken uit naar een sportief weekend.