Mooie resultaten tijdens de eerste Esperado Cup wedstrijd.

Esperado brengt sinds 2005 een modieuze lijn ruitersportkleding op de markt.

Dit jaar organiseert Esperado een nieuwe reeks dressuurwedstrijden. Het doel hiervan is de breedtesport te motiveren tot grootse prestaties.
Esperado zorgt voor mooie prijzen als Schabrakken, gebruiksartikelen, Statiedekens en op de landelijke finaledag is er een prijzenpot te verdelen van maar liefst 1800,- Euro!

Voor meer informatie ga je naar: http://esperadocup.nl/?page_id=42

Zondag 8 september werd de eerste van de drie provinciale Esperado Cup wedstrijden gehouden. Chantal en Jessica kwamen beiden met meerdere paarden aan de start. Hieronder vind je de resultaten.

L2
Chantal met Enjoy N

1e proef: 215 punten, 1e plaats
2e proef: 203 punten, 1e plaats

Chantal: “Enjoy was erg fijn, hij stond er goed aan en toonde veel gedragenheid en losgelatenheid in beide proeven. Het was voor mij weer even geleden dat ik met hem een proef had gereden, ik vond het erg leuk om hem weer te starten! Enjoy is een paard met veel gedragenheid – hij heeft veel aanleg als dressuurpaard.”

M1
Chantal met Don’t Worry N

1e proef: 200 punten, 3e plaats

2e proef: 197 punten, 3e plaats

Chantal: “Door de Hippiade en de voorbereidingen daarop, hadden we de paarden niet kunnen trainen zoals anders. Vooral bij Doerrak kon ik dat merken. Ik moest er meer aan sturen dan gewoonlijk, waardoor ik soms wat kleine storingen had. Schouderbinnenwaarts ging erg fijn en voor de middendraf scoorden we ook hele mooie punten.”

M2
Jessica met Sambucco

1e proef: 212 punten, 1e plaats
2e proef: 198 punten, 2e plaats

Jessica: “Sambucco bleek niet veel last te hebben van het feit dat de voorbereiding voor hem iets anders was dan gebruikelijk, dit in verband met de Hippiade. Hij liep mooi gedragen proeven en kreeg hoge cijfers voor de zijgangen en de uitgestrekte gangen. Ik heb erg fijn met hem gereden.”

Jessica met Devil Diamant N

1e proef: 195 punten, 4e plaats
2e proef: 204 punten, 1e plaats

Jessica: “Diesel stond er ondanks de afgelopen drukke dagen, waarin hij bijzonder goed presteerde, heel fijn aan. Daarmee laat hij zien dat hij een geweldige instelling heeft! Daar ben ik enorm blij mee. Het is een feestje om met hem op wedstrijd te gaan.”

Z1
Chantal met Checavara N

1e proef: 234 punten, 1e plaats
2e proef: 242 punten, 1e plaats

Chantal: “Ondanks de afgelopen drukke dagen en zijn geweldige prestaties daarin, was Checa gelukkig nog erg fit. Mijn proeven verliepen fijn, vooral de eenvoudige wissels voelden enorm goed. Het is erg leuk om het weekend zo af te sluiten. Checa heeft top gepresteerd en krijgt nu een weekje vakantie, dat heeft hij dik verdiend!”