Afscheid van een klassieker.

Wat toen wellicht nog niet als zodanig herkend werd, is de meer dan geweldige aankoop die vader Piet zo’n vijftien jaar geleden deed. Hij kocht een paardentrailer. Geen high Tech apparaat maar gewoon een praktische bruine houten trailer. Het bleek een gouden greep! De aanhangwagen heeft menig wedstrijdterrein gezien, heeft oneindig veel kilometers gemaakt en was niet stuk te krijgen.

Ook nadat de tweeling viereneenhalf jaar geleden zelf een prachtige nieuwe Brenderup paardentrailer aanschafte, werd nog regelmatig gebruik gemaakt van de houten trailer, die inmiddels tot het meubilair behoorde. Behoorde inderdaad; de trouwe klassieker is kort geleden ingeruild.

De kille, lege plek is opgevuld met een prachtige Brenderup trailer, een zwarte….. Hij wacht geduldig op zijn oranje stickers; daarmee zal hij een tweelingbroertje zijn!

Jessica en Chantal: “Het is een ontzettend mooie trailer. We zijn dan ook ontzettend blij met de aankoop van onze prachtige nieuwe trailer,het is natuurlijk fantastisch dat we dat samen met onze ouders kunnen doen! Daar zijn we onze ouders enorm dankbaar voor!”