Hoefijzer van de maand!!

Deze maand wordt Christina Labudzik in het zonnentje gezet. Christina wilde een aantal jaren geleden na een periode van buitenritten en ringrijden iets anders gaan doen in de paardensport. Met haar paard Zaro besloot ze dressuur te gaan rijden. Omdat ze hierin geen ervaring had, wilde ze lessen bij Dressuurstal Nijpjes. Zo gezegd, zo gedaan. En hoe! Christina wist met de afstammeling van Showtime in drie jaar tijd naar de klasse Z1 te rijden. Dat is natuurlijk een enorme prestatie!!!

Christina en Desperado

Zaro heeft nog een tijdje in training gestaan bij dressuurstal Nijpjes; Chantal heeft hem succesvol in de klasse Z2 uitgebracht. Zaro is onlangs verkocht naar Rusland.

Hier Zaro onder Chantal Nijpjes

Naast Zaro beschikte Christina nog over een ander paard: Desperado. Samen met Jessica en Chantal heeft ze deze afstammeling van Valdez zadelmak gemaakt en daarna succesvol uitgebracht op wedstrijd. Ook Desperado is verkocht, hij heeft een nieuw adres in Nederland gekregen.

Christina is 25 jaar oud en geboren in Aagtekerke, nu woonachtig in Domburg. In de avonden is ze vaak te vinden in het Domburgse restaurant, hier werkt Christina ruim 10 jaar. Het is een sfeervol en gezellig restaurant, ‘ Het Koetshuis’ is in eigendom van haar partner Marc Brassem.

Partner Marc, Desperado en Christina

Jessica en Chantal: “Christina is een bijzonder persoon, ze verdient dit hoefijzer dubbel en dwars. Ze staat voor iedereen klaar en ook wij kunnen altijd op haar rekenen. Daarnaast kunnen we haar blindelings vertrouwen in de zorg voor onze paarden.

Als leerlinge pikt ze de instructie maximaal op en dat is heel fijn lesgeven! We zijn blij dat we haar hebben leren kennen en via deze weg willen we haar nog eens extra bedanken voor haar trouwe hulp en voor de leuke momenten bij ons op stal.”

Christina en U’ve got it

Christina en Doerak