Zaterdag 18 Juni rijdt Chantal mee aan de wedstrijd die gehouden wordt in Westkapelle. Dit was een mooie oefenwedstrijd voor de 2 paarden die Chantal nog maar voor korte tijd uitbrengt in de klasse Z1. Het was een mooie uitkomst om nog eens op gras te kunnen oefenen, met het oog op de Kampioenschappen die in Augustus gehouden worden te Axel. Ook is het belangrijk dat de nieuwe combinatie’s ervaring op doen in de baan. De eerst volgende wedstrijd voor Wynona en Rensonanz is Zeeland Outdoor. Daar zullen Jessica en Chantal met meerdere paarden aan de start komen.

Chantal kwam als eerste aan de start met de merrie Wynona. Ze liep een mooie constante eerste proef, vooral het stap gedeelte met de keertwendingen werden goed beloond met achten. In de tweede proef had chantal nog een fijner gevoel vooral in het galop gedeelte. Wynona had een score van 222 en 219 dat was mooi voor twee 1e plaatsen.
Rensonanz had een spectaculaire eerste proef, wat zorgde voor zeer mooie stukken in de proef. Helaas had hij wat last van spanning het eerste gedeelte van de eerste proef. Later herstelde hij zich prima! De stoere hengst had hoge score voor zijn galop gedeelte, zijn eenvoudige wissels werden beloond met achten. Met een score van 221 en 212 was goed voor twee mooie 2e plaatsen!

Wynona Resonanz