Donderdag 23 mei werd er op Manege de Eendracht een oefenavond georganiseerd als voorbereiding op de Pavo-cup, die ook daar verreden zal worden. Tijdens deze avond werd er instructie gegeven door Henriette. Er werd gereden in groepen van 3 paarden gedurende 3kwartier.

Chantal en Jessica hadden de volgende paarden meegenomen deze avond: Estee Lauder, Doerrak N en Sambucco. Op de Pavo- cup zelf zullen er met met nog meer paarden gereden worden. De paarden die Chantal en Jessica het meest noodzakelijk vonden om deze avond mee te rijden werden meeegenomen. Tijdens deze avond zijn er foto’s gemaakt door Rachel Seijbel, deze kunt u hier op de site vinden.

Chantal: ”Ik heb Doerrak N voor het eerst mee van huis genomen. Hij gedroeg zich erg goed ook met het vervoeren, hier ben ik erg blij mee! Het gevoel wat Doerrak N mij tijdens het rijden gaf was echt WAUW! Het is een paard met z’n ontzettende GO erin en dat voelt geweldig aan. Hij heeft wat meer tijd nodig gehad in het begin. Ik ben blij dat we hem deze tijd gegeven hebben en hoop dat hij zich zo blijft ontwikkelen!”