Niet alleen Dressuurstal Nijpjes deed goede zaken op dit grote evenement, ook enkele leerlingen zette prachtige prestaties neer!

In de klasse B mochten zowel Christina Labudzik als Lavina Dijkstra met hun jonge troeven de finale rijden. Uiteindelijk wist Christina met haar Desperado de finale te winnen. Dit was nog maar de eerste wedstrijd voor de 4 jarige Desperado en hiermee lijkt het een belofte voor de toekomst te worden!
In de L2 wist Valeska Lefeber een nieuw persoonlijk record neer te zetten, met een score van 219 punten wisten zij in de eerste proef de 2 prijs in ontvangst te nemen. In de finale behaalden zij een percentage van 63,33% eindigde ze met een minimaal verschil wederom op de 2e plaats.

Jolanda Bevelander wist de Sandreo zoon in de klasse Z1 naar een score te rijden van maar liefst 227 punten, en hiermee eindigde ze in een groot deelnemersveld op een mooie 4e plaats. In de kùr op muziek maakte Sabine Janssen haar debuut met Whispers Hope. Deze combinatie traint al geruime tijd bij Dressuurstal Nijpjes. Ze konden een fraaie score neerzetten van 64,63%

Dressuurstal Nijpjes feliciteerd hun leerlingen met deze goede resultaten!

Christina Labudzik master klasse B