Op Stal de Pagter te Hoogelande hebben Jesscia en Chantal nog enkele stallen extra om paarden te stallen. Deze locatie is tevens ook hun winterstalling ivm de binnenbak. Naast pensionstalling bied Stal de Pagter ook lessen voor jong tot oud, en beschikken ze over een minicamping. In de zomermaanden organiseren zei ook ponykampen. Net als vorig jaar bezocht Stal de Pagter met hun ponykamp ook dit jaar weer het terrein van Dressuurstal Nijpjes.


Aan het begin werd er een rondleiding gegeven door de stallen en werd er over ieder paard iets verteld. Ook mochten ze even helpen met het verzorgen van toppaard U’ve Got It. Na de rondleiding werd er een clinic gegeven met Chantal en U’ve Got It. Aan bod kwamen allerlei aspecten van de dressuur. Zo werden de piaffe en passage getoond, maar ook de series kwamen aan bod!


Jessica gaf tekst en uitleg aan het luisterende publiek. Het was de bedoeling dat er extra goed zou worden opgelet, want ze moesten hierna vragen beantwoorden waarmee ze een prijs konden winnen! De vragen gingen niet alleen over een stukje rijtechnisch, maar ook over de paarden en de stallen. Na het nakijken van alle antwoorden bleek dat we niet 1 winnaar hadden, maar 2 met evenveel goede antwoorden!


Deze 2 prijswinnaars zullen beide een les krijgen van niemand minder dan Jessica en Chantal! We wensen het ponykamp deze week nog veel plezier met al hun activeiten, en vonden het erg leuk dat ze een kijkje kwamen nemen. Uiteraard werd er nog even tijd vrij gemaakt voor het maken van een groepsfoto!

Neem ook is een kijkje op de website van Stal de Pagter!