In oktober was het zo ver, Timberland en Tongerveld’s Devil werden verkocht en opgehaald door de nieuwe eigenaren. Timberland is verhuisd naar Belgie waar hij door de familie Goethals verder in de sport zal worden uitgebracht. Devil maakte onlangs een lange reis naar Finland en kwam goed terecht bij de familie Pontyen.

Timberland was in eigendom van Tim Coomans, hij stond geruime tijd in training bij de zusjes Nijpjes. Toen Timberland op Dressuurstal Nijpjes kwam was hij nog erg onervaren . Jessica en Chantal hebben hem verder opgeleid tot Z-niveau, Timberland beschikt over veel kwaliteit in zijn galop. Het is een zeer talentvolle pony met veel uitstraling. De familie Goethals laat weten erg blij en enthousiast te zijn met Timberland, het is een hele fijne en eerlijke pony om te rijden. Timberland is erg fijn afgericht door Jessica en Chantal, aldus de familie Goethals.

Chantal:” We zijn erg blij met deze nieuwe combinatie, het klikte erg goed en dat is altijd leuk om te zien. Het is een hele fijne pony om mee te werken, erg werkwillig met ontzettend veel talent. We wensen hen dan ook veel succes toe!

Chantal Nijpjes en Timberland Timberland met z’n nieuwe eigenaar Anne- sophie

Ook de pony Tongerveld’s Devil heeft een nieuwe eigenaresse gekregen, hij heeft een goede plaats bij Familie Pontyen in Finland gekregen! Deze pony is zowel voor de onervaren als de ervaren ruiter een echte leermeester. Devil behaalde onlangs met veel verschillende ruiters het hoogste niveau. De pony heeft ongeveer 4 maanden in training gestaan bij Dressuurstal Nijpjes.

Familie Pontyen heeft laten weten dat Devil de reis goed heeft doorstaan en dat hij het erg naar zijn zin heeft op zijn nieuwe stal. De nieuwe eigenaresse Emma heeft elke dag weer veel plezier in het rijden met hem en zegt ook dat ze nog ontzettend veel van Devil kan leren. Ook deze combinatie wordt alle succes toegewenst door Dressuurstal Nijpjes!

Jessica: “Devil is een super leermeester, we vinden het erg leuk dat hij zo goed terecht komt. We wensen Emma heel veel plezier en succes met deze lieve pony!”

Chantal Nijpjes en Tongerveld’s Devil Het vertrek naar Finland