De prestaties van afgelopen weekend resulteerden opnieuw in een leuk krantenartikel. Hieronder een gedeelte van dit artikel waarin de knappe prestatie van Jessica en Vigo en het nette resultaat van William en zijn eigenaresse worden belicht.

Aanstormend talent toont zijn klasse

door Lucien Roelandt. maandag 09 augustus 2010 | 08:05 | Laatst bijgewerkt op: maandag 09 augustus 2010 | 09:49

VLISSINGEN – Op het Alfonds concours hippique van ruiterclub De Scheldestad in Vlissingen werden zaterdag de laatste startbewijzen voor de finale van de Rabobank talentendressuurcompetitie verdeeld.

Met hoge scores onderstreepten de aanstormende Zeeuwse talenten hun klasse.

Jessica Nijpjes deed in Z1 met Vigo wat van een kampioen mag worden verwacht. De amazone uit Middelburg, al verzekerd van deelname aan de finale van de competitie voor ruiters tot 25 jaar, stuurde Flemming-zoon met de 69,70 procent naar de zege.

Wilma Salm uit Yerseke greep met Zazou haar laatste kans. Zij de stuurde de San Remo-dochter met 67,06 procent naar de tweede plaats, eveneens goed voor deelname aan de eindstrijd. Ook Annemiek Maaskant bemachtigde met Digishot’s Wiseguy de laatste benodigde puntjes. De amazone uit Bruinisse reed de Ronaldo-zoon met 63,82 procent naar de vierde stek. Zij eindigde achter Kim Meijer met William.

De Rillandse komt niet in aanmerking voor een van de felbegeerde tickets, omdat zij geen drie wedstrijden in de voorronde heeft gereden.

Voor het volledige artikel zie: http://www.pzc.nl/sport/zeeland/7099587/Aanstormend-talent-toont-zijn-klasse.ece