Vandaag stond er een mooi artikel in de Pzc over de wedstrijd bij Stal de Kroo afgelopen weekend!

“Nijpjes begint strijd om Kluute Trofee met overweldigende zege in Z2”

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – Met dressuursport van hoog niveau ging zaterdag in Nieuw- en Sint Joosland de dressuurcompetitie om de Kluute Trofee van PSV Walcheren van start.

In Z2 pakten alle combinaties een winstpunt. Chantal Nijpjes was met de op dit niveau debuterende hengst Resonanz een klasse apart. De Middelburgse amazone stuurde de Rohdiamant- zoon met 66,17 procent naar een overtuigende overwinning. Ze was dan ook vol lof over de bij het Westfaler stamboek geregistreerde hengst. ,,Resonanz is een paard met veel potentie. Hij is werkwillig, heeft drie goede basisgangen en voor een hengst een heel fijn karakter. In de uitgestrekte gangen en de draf laat hij zich goed zien, in de galop wordt hij sterker en daardoor lopen de wissels steeds beter. En daar scoor je extra punten mee. Ik rijd de hengst voor Carol Kras en hoop dat nog lang te mogen doen. Want het is een paard dat goed is voor het zwaardere werk. Ik ben ervan overtuigd dat ik met hem hogerop kan komen.”

Het volledige artikel kunt u hier lezen: http://www.pzc.nl/sport/zeeland/9639643/Nijpjes-begint-strijd-om-Klute-Trofee-met-overweldigende-zege-in-Z2.ece

Chantal en Jessica Nijpjes.