Deze gehele week vind er in Breda het prachtige evenement Outdoor Brabant plaats. Op woensdag 29 augustus was het tijd voor de Subli Cup 4 jarige paarden, Jessica kwam hier met Sambucco aan start. Samen met de eigenaren van Sambucco, de fam. Seijbel vertrokken Jessica en Chantal richting het mooie brabantse Breda. Op dit enorme evenement was voor jong tot oud wat te beleven.

In de proef liet Sambucco zich van zijn beste kant zien. Hij kreeg maarliefst een 8 voor zijn stap, en 9ens voor zijn draf en galop, en werd er een topcijfer van een 9.5 genoteerd voor de geschiktheid als dressuurpaard! Hiermee kwamen Jessica en Sambucco op een mooie 1e plaats te staan met een score van 86,20% en lieten ze hiermee de overige deelnemers ver achter hun.

Sambucco en Jessica op Brabant Outdoor, gemaakt door Rachelle Seijbel.

Jessica: “Sambucco liet echt een super proef zien, er was heel veel te zien op het grote terrein, maar ik kon er echt heel goed aan blijven rijden. We kregen mooie cijfers voor zijn gangen, en met de 9.5 voor zijn geschiktheid als dressuurpaard was ik heel blij. Hij staat er nu best wel goed voor in de algemene tussenstand voor de Subli. Ik kan tevreden terugkijken en kijk al uit naar onze volgende wedstrijd!”