Gisteren werd in Nieuw & St. Joosland de finale van de AdvaPack TopCompetitie verreden.

In de middag kon men nog een proef rijden welke meetelde voor de selectiewedstrijden. In deze proef behaalden Jessica en Vigo een score van maar liefst 70,3%, wat goed was voor een eerste plaats. Chantal volgde met William met een score van 67,9% op een tweede plaats.

De finale bestond voor alle combinaties in de klasse Z1, Z2, en ZZ-Licht uit een Kür op Muziek. Jessica reed Vigo op muziek van Marco Borsato naar een tweede plaats met 71.8%. Chantal en William behaalden een derde plaats met 71.3%.

Jessica: “De magische grens is overschreden! Dit was onze laatste wedstrijd in het ZZ-Licht en om die af te sluiten met zo’n score is natuurlijk super! In de kür hadden we iets last van spanning, dat was jammer.”

Chantal: “William en ik behaalden onze eerste 9 in het ZZ-Licht! De jury vond onze kür erg stoer gereden en we scoorden voor de technische presentatie 71%. Voor deze gelegenheid reed ik William op een aangepaste versie van onze “Sting” kür. Net als voor Jessica en Vigo was dit onze eerste kür in het ZZ-Licht.”