Afgelopen schooljaar is het team van Dressuurstal Nijpjes versterkt door 2 stagiares van het Groen College Goes afdeling Paardhouderij.
Margriet was al een oude bekende bij ons, het was voor haar namelijk het 2e jaar dat zij hier stage kwam lopen. Voor Simone was het haar eerste stagejaar op Dressuurstal Nijpjes.

Simone verteld over haar stageperiode op Dressuurstal Nijpjes:
“Ik had dit bedrijf gekozen, omdat het erg gemotiveerde meiden zijn, die zelf een bedrijf hebben opgericht en hoog meedraaien in de dressuursport. 3 Jaar geleden had ik les bij de zussen Nijpjes, en dat beviel me erg goed. En toen ik naar het MBO paardenhouderij ging, moest ik een stageplek zoeken en dacht meteen aan Jessica en Chantal Nijpjes. Gelukkig kon ik bij hun mijn dag stage doen!
Ook heb ik veel geleerd en ben hun hiervoor ook dankbaar. Ze hebben me de kans gegeven te leren en te groeien in de omgang met paarden.
Ik heb gezien dat ze het erg druk hebben, maar toch alles voor elkaar krijgen door hun motivatie en doorzettingsvermogen. Ze doen hun werk met een lach op hun gezicht en samen kunnen ze alles aan!

Jessica en Simone

Ook Margriet verteld iets over haar 2e stagejaar:
“Toen ik begon met mijn opleiding wist ik gelijk dat ik stage wilde lopen bij Dressuurstal Nijpjes. Dit was mogelijk en beviel erg goed, na mijn 1e jaar wilde ik graag nog een jaar blijven en dit was gelukkig ook mogelijk zowel op school als bij Dressuurstal Nijpjes. Ook in de vakanties en weekenden was ik vaak bij Chantal en Jessica Nijpjes te vinden. Ik heb in deze 2 jaar veel geleerd onder andere altijd op te letten bij alles wat ik doe en jezelf steeds weer willen te verbeteren en er altijd hard voor te blijven werken. Chantal en Jessica hebben me hier in veel geleerd. Ook hebben we veel gelachen en was er altijd tijd voor grapje of een goed gesprek. Ik denk erg positief terug aan deze 2 jaar die erg snel voor bij gingen. ik wil daarom graag het team van Dressuurstal Nijpjes bedanken voor de leerzame, leuke en gezellige tijd!”


Chantal en Margriet

Helaas kwam er vorige week dan toch echt een einde aan het stagejaar. Beide dames zullen voor 6 weken op zomerstage vertekken.

We bedanken Simone en Margriet voor hun goedehulp de afgelopen tijd, en willen hun veel succes wensen op hun komende zomerstage!