Afgelopen zaterdag zette Chantal en Resonanz tijdens een concours op Stal de Kroo een topscore neer! Na een goede start aan de kluutetrofee wist de combinatie er gister nog een schepje bovenop te doen. Dit keer met een zeer mooi percentage van maar liefste 69,71 % . Met een grote voorsprong van 21 punten was het oranje lint voor Resonanz en Chantal. De combinatie reed een zeer correct proef, ze lieten geen steken vallen. Het totale beeld was mooi constant ,met veel gedragenheid werd de stoere hengst voorgesteld.

Chantal: “Ik ben echt super blij met dit resultaat, Resonanz gaf een super gevoel in de proef. Ik kan mijn proeven steeds beter afwerken. Hij werkt zo graag voor je, het is een groot plezier om met dit paard in de baan te rijden. Hij maakt veel progressie en als combinatie zijn we veel gegroeid. Ik ben trots op Resonanz!! Ontzettend blij dat ik de kans krijg dit paard te rijden.”

Chantal en Resonanz staan op het moment bovenaan in de strijd om de Kluutetrofee!

Naast een mooi resultaat in de klasse Z2, wist Jessica met Zanta Ziny een mooi score te behalen van 64,12% wat goed was voor een derde plaats. De verse combinatie starten voor de derde keer in deze klasse. Met mooie cijfers voor het galop gedeelte en correct uitgevoerde zijgangen laten ze zien dat ze veel groei maken in deze klasse.

Jessica:”Ik ben tevreden over Zanta, ze was duidelijk rustiger als laatste wedstrijd. In draf kon ik het tempo beter controleren, ook in galop wordt ze veel sterker in haar verzamelingen. Ik rij haar met veel plezier ze is een fijn paard. Ook met Vilando kwam ik aan de start, hiermee had ik de pech dat hij tijdens mijn proef zijn tong over het bit had gedaan waardoor ik hem tijdens mijn proef niet fijn kon rondsturen. Ik baalde er erg van zeker omdat we de laatse wedstrijd een mooie score hadden van 64,41%. Jammer dat het gister mis ging, volgende keer gaan we er weer tegenaan!”