Afgelopen zaterdag hielden wij voor de eerste maal een Open Dag op Dressuurstal Nijpjes. Onze lesklanten reden onder het toeziend oog van een gerenommeerd jurylid hun proef en kregen nadien tips voor verbetering.

Bij deze willen wij graag alle sponsors en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan onze Open Dag. Mede dankzij jullie konden wij, de toeschouwers, en onze lesklanten genieten van een sportieve en gezellige dag!

Hieronder enkele reacties van lesklanten:

Diana v/d Hoek: “Het was super georganiseerd, we hadden een mooi weertje en de begeleiding was erg goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar”

Elsina Pelgrom: “Geweldige dag, heel laarzaam. Fijne begeilding bij het losrijden. Voor herhaling vatbaar. Jury was erg correct en opbouwend.”

Rosa de Nooijer: “Het was een heel leuke, goed georganiseerde dag! Zeker iets om vaker te doen. Bedankt dat ik mee mocht doen en bedankt voor het regelen van het vervoer van Benny.”

Sabine Janssen: “Op alle vlakken een leuke leerzame dag”

Angelina Cevaal: “Een geslaagde dag! Ik vond het heel leuk om te horen wat een jurylid van jouw proef vind. In 1 woord super!”

Naomie Koelhuis: “Ik vond het heel gezellig en het was ook goed gedaan!”

Marjorie Nelis: “Goede voorbereiding, WCs, tenten, losrij-accommodatie, begeleiding én goed commentaar van de jury! Erg leerzaam. Bedankt!”

Uiteraard waren er ook nog puntjes voor verbetering, bedankt daarvoor! We hopen in de toekomst nog een keer zo een dag te kunnen organiseren en zullen deze dan ook zeker meenemen in onze voorbereiding.

Helaas hadden wij zelf geen tijd om foto´s te maken. Mochten jullie foto´s hebben en het leuk vinden om deze naar ons door te sturen dan kan dit naar: info@dressuurstal-nijpjes.nl

BEDANKT!