Vandaag hebben Chantal en Jessica deelgenomen aan de Rabotalentenwedstrijd in Axel. Chantal deed dit in het Z2 met William en Jessica startte Vigo N in het Z1.

Chantal en William lieten zien dat ze als combinatie blijven groeien. Beiden proeven werden zeer gecontroleerd gereden en voor de zijgangen werden hoge punten gescoord. Zij behaalden 66.5% in de eerste proef en 67.4% in de tweede proef. Hiermee werden zij 2 keer eerst en bleven ze de nummer 2 in beide gevallen met meer dan 20 punten voor. Met deze overwinning blijven Chantal en William aan de leiding van de Rabotalenten-competitie en zijn ze na 3 selectiewedstrijden zeker van een finaleplaats op Horses by the Sea.

Jessica en Vigo behaalden in de Rabotalentenproef een score van 66.1%, goed voor een tweede plaats.

Chantal: “William en ik gaan steeds meer een combinatie vormen. Deze wedstrijd was de communicatie tussen ons het beste tot nu toe! Ik ben blij dat ik hem van de eigenaresse op wedstrijd mag uitbrengen en heb er zin in om hem verder op te leiden. Ookal zijn het mooie scores, wij streven naar perfectie en dus gaan we trainen om de puntjes nog net iets meer op de “I” zetten.”

Jessica en Vigo N en Chantal en William zullen zondag 27 juni te zien zijn bij de Braamhof waar zij een clinic geven.