Afgelopen zaterdag is de tweede selectiewedstrijd voor het Zeeuws Kampioenschap verreden, dat in februari 2010 plaats vindt. Deze selectiewedstrijd vond plaats in Nieuwvliet.

In het Z1 bracht Jessica Vigo N uit. Zij werden tweede met 63,5%. Dit was voldoende voor een eerste plaats in de stand van de selectiewedstrijden en hiermee hebben ze een ticket voor het Zeeuws Kampioenschap veilig gesteld. Jessica en Vigo N lieten wederom zeer mooie stukken zien, vooral in de uitgestrekte draf is Vigo een echte uitblinker. Het vertrouwen op wedstrijd groeit steeds meer. Vigo liep in september dit jaar nog M1, en maakt dus een mooie progressie door.

In de klasse Z2 startte Jessica de ruin William Sir. Jessica reed hem met 63,4% naar een mooie derde plaats. In deze proef viel vooral het zeer krachtige drafgedeelte positief op. Met deze derde plaats staan Jessica en William gedeeltelijk eerst in de stand van de selectiewedstrijden en zijn ook zij zeker van een startplaats op de Zeeuwse Kampioenschappen.