In het weekend van 14 en 15 november hebben de eerste selectiewedstrijden voor de Subtop plaatsgevonden. Middels het goed presteren op deze selectiewedstrijden kan men zich plaatsen voor de halve finale op 13 en 14 februari. Ook dit jaar kon er gekozen worden om voor de districten Noord, West, of Zuid uit te komen.

Chantal heeft U´ve Got It op de selectiewedstrijd te Uden in het ZZ-Zwaar uitgebracht. Dit houdt in dat zij uitkomen voor het district Zuid. Met maar liefst 24 deelnemers was de competitie sterk. Chantal en U’ve Got It behaalden met 64,4% een mooie achtste plaats.

U´ve Got It was goed bij de les en ging vooral in het drafgedeelte mooi ontspannen en met veel zelfhouding door de baan. Ondanks een paar afwerkingsfoutjes kijkt Chantal positief terug op deze eerste selectiewedstrijd: “U’ve It maakt een flinke progressie door en we blijven groeien als combinatie. Naast de opbouwende kritiek van de juryleden kregen we ook mooie complimenten. Het deelnemersveld was sterk en wij zijn dan ook zeer tevreden met dit resultaat!”