Niet alleen Dressuurstal Nijpjes kwam aan start op het Zeeuws Kampioenschap, ook een aantal leerlingen reden mee.

In de klasse B dressuur kwamen Rowena Holslag en Christina Labudzik aan start. Christina reed mee met Devil Diamant N, ze reed een keurige proef en behaalde hiermee een 2e plaats met 66,5%. Ook bij Rowena ging het heel erg goed, ze won de rubriek met 67,67% en scoorde net als Christina een ticket voor de finale van het Zeeuws Kampioenschap!

In de klasse L1 reden Annechien Dieleman en Lavina Dijkstra allebei in de prijzen, en ook zij waren door naar de finale dag.

In het M1 behaalde Samantha Miltenburg een 5e plaats met 65,33%, dit betekende dat ook zij op zaterdag terug mocht komen. Ook Pauline Meijers behaalde met haar Wise Guy een ticket voor de finale!

In de klasse M2 kwam Valesca Lefeber aan start met de zwarte merrie Classic Black, in de klasse M1 reed zij al zeer succesvol mee. Door een teveel aan winstpunten was zij verplicht om de overstap naar de M2 te maken, maar hier leken hun geen problemen mee te hebben. De rubriek werd door hun op naam geschreven met 67,33%.

De klasse Z1 telde een groot deelnemersveld, het oranje erelint in deze rubriek was voor niemand minder dan Christina Labudzik, die haar Zaro naar 65% reed en hiermee ook door was naar de finale!


In de finale scoorde de leerlingen ook zeer goed. Christina werd in de klasse Z1 uiteindelijk zesde van Zeeland en heeft hiermee een prachtige prestatie neergezet!

Christina Labudzik met Zaro

Rowena Holslag heeft deze zomer al een zeer succesvol outdoorseizoen achter de rug. Nadat ze Zeeland Outdoor Kampioen werd en de Jumpin´ de Weel prijs behaalde, werd ze Zeeuws Reservekampioen in de klasse B met 66,17%! Hiermee heeft ze de klasse B zeer goed afgesloten.

Rowena Holslag en haar Cappon Supreme!

Valesca Lefeber werd afgelopen winter Zeeuws Kampioen in de klasse L2, deze zomer zette ze de stijgende lijn voort en werd ze Zeeuws Kampioen in de klasse M2 met bijna 64%!

Dressuurstal Nijpjes feliciteert alle leerlingen met hun goede resultaten, en wensen Valesca Lefeber veel succes op het NK!