Estée Lauder, door intimi ook wel Els genoemd, is verkocht. De 4-jarige merrie is onlangs verhuisd naar haar nieuwe thuis in België.

De talentvolle bruine dame stond enige tijd in training bij Dressuurstal Nijpjes en heeft diverse prachtige resultaten behaald, waaronder:

  • een topscore van 84 punten tijdens de IBOP in Roosendaal in 2012

Jurylid Arnold Kootstra was lovend: “We hebben met genoegen naar Estée Lauder gekeken. Zo’n goede merrie kom je niet vaak tegen. Dit paard kan ongelofelijk lopen. Ze beweegt heel sterk met een zeer goede bergopwaartse houding. Een mooie, sterke merrie die beweegt met veel beentechniek en beschikt over looplust. Vooral het gebruik van het achterbeen is uitstekend, ze gebruikt haar achterhand met veel expressie en kracht”.

  • een prachtige 10e plaats tijdens de finale van de PAVO cup in Ermelo in 2013

Chantal en Jessica: “Estée Lauder is een geweldig paard, ze is werkwillig en leergierig en is lief in de omgang. Het was super om met haar te werken. We bedanken de vorige eigenaren Roos en Simon de Pagter voor het hebben mogen trainen van Els en wensen de nieuwe eigenaren heel veel succes met deze geweldige merrie.”