Sinds ongeveer 3 maanden staat de 9 jarige ruin Vilando bij Dressuurstal Nijpjes een nieuwe toekomst te wachten.
De nieuwste aanwinst die Jessica zal gaan rijden is een grote ruin van 1.75m hoog. Het is een robuust, stoer gebouwd paard. Hij zal binnenkort ook door Jessica worden uitgebracht.

Vilando is een afstammeling van de springhengst Orlando, en komt uit een Epilot moeder. Ondanks zijn springbloed is het een zeer fijn dressuurpaard. Hij pakt nieuwe oefeningen snel en makkelijk op. Met zijn lieve karakter is het een fijn paard om mee te werken. Niet alleen tijdens de training is het een fijn paard, ook in de omgang is het een nuchter dier. In de tussentijd werkt Jessica verder aan de oefeningen, het zit dan ook in de planning om hem in de klasse Z te starten.

Jessica: “Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging die ik in, en met Vilando heb gevonden. Hij valt vooral op door zijn stoere uiterlijk en zijn lieve karakter. Hij pakt de oefeningen erg goed op, en hij leert snel. Het is een heel leuk paard om mee te werken, daarnaast heeft hij veel potentie. We kijken erg uit naar de wedstrijden die we zullen rijden.”

Van Vilando zijn inmiddels foto’s toegevoegd aan de website. U kunt deze vinden onder het kopje Onze Paarden.

Vilando N. en Jessica Nijpjes