De laatste selectie voor de basis werd verreden te Ouddorp. Jessica wist zich al te plaatsen met Zanta Zinzy ook in de klasse Z1, Chantal eveneens met de stoere hengst Rensonanz in de klasse Z2 wist zich eerder al te plaatsen. Vilando had nog maar 1 selectie gelopen en moest de laatste selectie zich nog weten te plaatsten.
Hij haalde een mooie score van 64,75 wat genoeg was voor een overwinning op de laaste selectie, ook is vilando hiermee geplaatst voor het ZK wat verreden zal worden op 11 feb te Heinkenszand. De beste daarvan gaan door naar het NK wat gehouden wordt op 10 maart.

Jessica” Je kan merken dat Vilando en ik al steeds meer een combinatie worden. Er zaten dat ook erg fijne stukken in me proef! Dat we meer een combinatie worden kan ik merken dat de afwerking van mij proeven steeds beter gaat. Hij blijft steeds beter geconcentreerd in vergelijking met de eerste proeven en dat is fijn rijden. De vorderingen die hij in de training maakt kan ik in me proef terug zien. Ik kijk uit naar het Zk waar ik fijn samen met Chantal na toe ga werken.”

Vilando hier in de training.