Iedere maand wordt er een persoon of dier in het zonnetje gezet. Deze maand willen we graag iets heel anders in het zonnetje zetten! Het is namelijk een plek waar Jessica en Chantal meerdere paarden stallen, en wat in de winter onze thuisbasis wordt ivm de binnenbak. Waar we ieder jaar weer met open armen ontvangen worden, en waar we zelfs nu in de zomer extra stallen bij mogen huren omdat de thuislocatie helemaal vol zit.
Het hoefijzer van de maand Augustus gaat daarom dan ook naar niemand minder dan Stal de Pagter te Hoogelande!

Stal de Pagter is een pensionstalling, manege en in de zomermaanden is er ook een mini-camping en zijn er voor de kinderen ponykampen. Jessica en Chantal komen nu al meer dan 3 jaar bij Stal de Pagter. Het begon met het huren van 2 stallen, wat in de loop der tijd steeds meer uitgroeide. Stal de Pagter beschikt over een stapmolen, spuitplaatsen, solarium, een binnenbak, 20x60m buitenbak met agterbergbodem. Losgooipaddocks, een longeercirkel met agterbergbodem, een stapmolen, en heel veel weides!
Stal de Pagter is in het bezit van Simon en Roos de Pagter en is al jarenlang traditiegetrouw een familiebedrijf. Er worden lessen gegeven voor jong tot oud, op manege paarden of eigen paarden.

Jessica: “We zijn Simon en Roos heel erg dankbaar dat we altijd bij hun terrecht kunnen. We huren er al een aantal jaren een hoop stallen, en ook geven we er ook heel veel prive lessen. Er staan een hoop lesklanten van ons op Stal de Pagter, en ook Roos lest fanatiek bij ons. Chantal heeft de merrie Wynona van Roos vorig jaar ook succesvol uitgebracht in de klasse Z1 dressuur.”

Chantal en Wynona, hier op Zeeland Outdoor 2011

Chantal: “Stal de Pagter bezit vele faciliteiten waar wij het hele jaar door gebruik van maken. In de zomer komen ze vaak met hun ponykampen naar ons toe voor een clinic. Ook hebben wij een paar keer een clinic gegeven op hun Grote Dag, wat ieder jaar weer een druk bezocht evenement is. Ook ik ben Simon en Roos erg dankbaar dat we zo goed bij hun terrecht kunnen, in de winter kunnen we vaak geen kant op met de vorst. Doordat wij onze paarden in de winter bij hun kunnen stallen kunnen we gelukkig nog fijn doorrijden!”

V.l.n.r. Jessica, Simon de Pagter en Chantal

Neem ook is een kijkje op de website van Stal de Pagter.