Op woensdag 26 juli werd er een avond wedstrijd georganiseer bij Stal de Kroo te Nw en St joosland. Chantal nam deel aan deze wedstrijd met de D-pony Ald Feart’s Michael in de klasse Z1 paarden. In een groot deelnemersveld liet de vosruin zien dat hij over goede kwaliteiten beschikt, en zeker niet onderdoet voor de paarden. In de eerste proef was er een 2e plaats met 222 punten, evenveel als de nummer 1 van deze rubriek. In de tweede proef deden ze er nog een schepje bovenop, met 20 punten los van de nummer 2 behaalde ze de overwinning met een prachtige score van 230 punten!

Chantal: “Ald Feart’s Michael laat zien dat hij over vele kwaliteiten beschikt. Hij heeft mooie ruime gangen, en zijn uitgestrekte gangen en zijgangen kwamen zeer goed uit de verf. Hier kregen we dan ook goede punten voor. Hij staat nu bijna een jaar in training en heeft in die tijd ook zeer veel progressie gemaakt. Ik kijk al uit naar de volgende wedstrijd!”

Devil Diamant N doet goede zaken met Christina Labudzik!

Niet alleen Chantal kwam aan start op deze wedstrijd, ook Christina Labudzik verscheen tussen de witte hekjes. Met de 4 jarige Devil Diamant N kwam ze uit in de klasse B paarden. In de eerste proef behaalden ze de 2e prijs met 198 punten, een hele nette score! In de tweede proef reed de amazone uit Domburg voor wat ze waard was, en wonnen ze de rubriek met 209 punten!

Jessica: “Christina en Devil Diamant N zijn samen nog niet vaak op wedstrijd geweest, hierin moeten ze als combinatie nog wat meer groeien. Toch zien we iedere wedstrijd weer meer progressie. Het is voor haar een goede leerervaring, en het is leuk om te zien hoe goed ze het samen doen!”