De tweede dag van Jumpin’ de Weel stond in teken voor de hogere basisklasses. Chantal kwam vandaag aan start met Ald Feart’s Michael en Resonanz. Als eerste kwam de D pony Ald Feart’s Michael in actie. Deze vosruin staat nu bijna een jaar in training op Dressuurstal Nijpjes en is in eigendom van Tim Coomans. Hij is nog maar 2 keer eerder meegeweest op concours, maar ook hij was niet onder de indruk van alle indrukken.
De eerste proef kregen ze hoge cijfers voor het uitstrekken en appuyeren, daarmee ontvingen ze ook een 3e prijs met 64,12%.


Ook in de tweede proef konden wederom hoge cijfers genoteerd worden. Hierin werden ze wederom 4e met een score van 63,38%.
Chantal: “Ald Firt’s Michael is een gevoelige pony die over zeer veel kwaliteiten beschikt. Ik train hem nu bijna een jaar voor Tim Coomans waar ik heel erg blij om ben. Het is een pony die ik met zeer veel plezier rijd!”

Ald Firt’s Michael met Chantal op Jumpin’ de Weel

Eind van de middag kwam Chantal wederom aan start, dit keer met Resonanz in de klasse ZZ-licht. Helaas bleek na de proeven dat Resonanz enorm moest plassen. Beide proeven kwamen hierdoor niet helemaal tot hun recht.
Chantal: “Met Resonanz had ik niet zo’n heel fijn gevoel in de proeven, achteraf bleek ook dat hij enorm moest plassen. Het was jammer dat het nu gebeurde, maar weer een leerervaring voor de volgende keer. Toch kan ik op een fijn concours terug kijken, en werken we weer verder aan de puntjes op de i!”

Resonanz en Chantal op Jumpin’ de Weel