Even voorstellen…

Alatrichta N

Eind april lieten we jullie in een nieuwsbericht weten een merrie gekocht te hebben. Deze 8-jarige Turbo Magic X Flemmingh is alweer zo’n vijf maanden bij ons; hoogste tijd om nader kennis te maken met deze dame.

Toen ze bij ons kwam liep ze op L-niveau. Inmiddels wordt ze op Z-niveau getraind en zijn we begonnen met de wissels. Dit pakt ze erg goed op. Ze is veel veranderd en laat zien dat ze het werk goed aankan. Het is een fijn en werkwillig paard.

We zijn blij met de aanschaf van Alatrichta en kijken uit naar haar wedstrijddebuut.

Voor meerdere foto’s van Alatrichtha klik hier

Giorgio N

Ergens in mei vernamen we van de fokker van Devil Diamant N dat ze een mooie 2-jarige halfbroer van Devil had staan.

Devil heeft naast zijn superfijne manier van bewegen ook een heel prettig karakter en deze beide punten zagen we bij bezichtiging van zijn halfbroer duidelijk terug.

Inmiddels staat de donkerbruine Rousseau x Flemmingh alweer enige maanden in Sint Laurens en ontpopt zich als een vrolijk en nieuwsgierig ventje. Net als Devil kan hij eerst wat afwachtend zijn, maar als hij eenmaal vertrouwen heeft durft hij best een beetje brutaal te zijn.

Het is een enthousiast paard dat interesse toont in zijn omgeving. Met zijn mooie en soms wat ondeugende uitstraling weet hij menig toeschouwer om zijn vinger te winden. Hij begint zich ook al een beetje hengst te voelen en loopt op de wei graag een rondje extra voordat hij meegaat naar zijn stal.

We zijn blij met de aankoop van Giorgio en hopen een fijn sportpaard aan hem te hebben voor de toekomst.

Voor meerdere foto’s van Giorgio klik hier