Afgelopen vrijdag stond de IBOP gepland op de locatie van Stal de Kroo te Nieuw en Sint Joosland. 14 september deed Chantal mee met de oefenavond van de IBOP. Helaas heeft u afgelopen week kunnen lezen dat Chantal geblesseerd was, hierdoor kon zij niet deelnemen aan de IBOP. Jessica klom daarom in het zadel van Evarelle, de 3 jarige merrie van Sonja de Feijter uit Burgh-Haamstede.
Hierdoor hadden ze maar een paar dagen de tijd om een combinatie te worden. Jessica kon erg fijn rondsturen met Evarelle, en scoorde zelfs een 8 op de galop! Helaas had de combinatie net niet genoeg punten om te kunnen slagen voor de IBOP test.

Jessica: ‘Doordat Chantal afgelopen weekend geblesseerd werd ben ik in het zadel van Evarelle geklommen. Ik had nog maar een paar dagen om te kunnen trainen, dit was dan ook geen optimale voorbereiding. Toch ben ik blij hoe Evarelle het gedaan heeft, ze was heel braaf op vreemd terrein en haar galop voelde erg fijn aan. Het is jammer dat we net niet geslaagd zijn voor de IBOP, maar we zijn alsnog zeer tevreden met haar!”

Evarelle, hier met Chantal op de oefenavond van de IBOP