Even voorstellen Wynona en Rensonanz:

Sinds een paar maanden heeft Chantal Nijpjes twee nieuwe paarden die ze uitbrengt op de wedstrijden. Beide paarden start ze in de klasse Z1. Wynona is een mooie grote merrie, Resonanz is een talentvolle hengst. We zullen ze even voorstellen:

Wynona is in eigendom van Roos en Simon de Pagter die een eigen manege bedrijf hebben met mini camping in Hoogelande (www.staldepagter.nl). Roos en Simon hebben naast een mooi manege bedrijf ook een pension stalling. Roos bracht Wynona eerder uit in het Z1, naast Wynona brengt ze ook Ubouche uit in de wedstrijd, deze combinatie rijdt M1.

Roos: “Ik ben trots op Chantal en Wynona, ze zijn veel vooruit gegaan in een korte tijd. Ik vind het erg leuk om te zien hoeveel progressie ze maken als combinatie. Wij hebben Wynona als veulentje aangekocht, samen met Jessica en Chantal heb ik haar opgeleid tot dit niveau. Ik leer er ontzettend veel, samen met hun train ik met veel plezier. Wynona loopt erg fijn de laatste tijd, het is voor mij erg leerzaam als ik Chantal aan het trainen zie.”

Chantal en Wynona maakte een mooie start op hun eerste wedstrijd. Hierbij behaalden ze een mooi aantal punten van 227 en 221. Een zeer mooi debuut voor deze nieuwe combinatie.

Chantal: “Wynona is een afstamming van de hengst San Remo, ze is 168 en is 8 jaar oud. Ik vind het erg leuk dat ik Wynona nu uitbreng op de wedstrijden, ze pakt de oefeningen fijn op. In de training maakt ze veel progressie, en dit is erg leuk. Het is een paard dat graag voor je werkt. Ze heeft veel ruimte in haar manier van bewegen, en een mooie manier van galoperen.”

Rensonanz is in eigendom van Carol Kras uit Nisse. Rensonanz is een goed gekeurde hengst bij het Westfalen en Oldenburg stamboek. Het is een paard met zeer veel uitstraling, die veel soupplese heeft en toont. Chantal en Rensonaz zijn in de klasse Z1 begonnen. Hij heeft nog niet veel ervaring op wedstrijden, maar heeft al zeer mooie resultaten laten zien na 2 wedstrijden De eerste keer was goed voor 231 en 219 punten, de tweede keer een mooi puntenaantal van 227 punten.

Car’l: “Resonanz heeft als 3 en 4 jarige in Duitsland en daarna in Amerika hengsten compititie’s gelopen. Hier behaalde hij altijd een mooie eerste plaats,. Na deze compitie wedstrijden is hij niet meer op wedstrijden uitgebracht. Ik vind het nu dan zo mooi om te zien dat hij het onwijs goed oppakt met Chantal. ze groeien elke keer in uitstraling en het gemak waarmee hij de oefeningen doet. Ik vind Chantal en Resonanz een hele mooie combinatie samen, en daar geniet ik van.”

Chantal: “Rensonanz is een afstamming van Rohdiamant. Rensonanz is een heel fijn paard om te rijden, hij heeft veel potentie. Het is een paard met veel uitstraling en talent voor de galop oefeningen. In draf heeft hij heel veel souplesse en een mooi front. Ik kijk er naar uit om hem verder op te leiden, hij heeft veel plezier in het werken en dat is erg leuk. “

Wynona Rensonanz

Eigenaar Wynona, Simon en Roos de Pagter Eigenaar Resonanz, Carol en Jan Goeijenbier