Op zondag 27 mei kwamen 2 paarden van Dressuurstal Nijpjes in actie op Concours Hippique te Bergen op Zoom. Dit grote meerdaagse paardenevenement werd voor de 109e keer georganiseerd. Vandaag kwamen onder andere de Subtop rubrieken aan bod. Chantal kwam aan start met Vigo N in de klasse Prix st. George, en met U’ve Got It in de Intermediare II.
Als eerste kwam ze met Vigo N aan start. Deze liet een heel mooi drafstuk zien, in galop waren er helaas enkele spanning momenten. Deze proef werd gewaardeerd met een score van 63.7% en een mooie 4e plaats!
Met U’ve Got It werd er een hele mooie proef neergezet, er werden achten genoteerd voor de piaffe, passage en appuyeren. Deze proef kreeg dan ook een zeer mooie score van 65.07%. Hiermee werden ze 2e, direct achter Marlies van Baalen!

Chantal: “Het was vandaag een hele warme dag, maar Vigo N en U’ve Got It leken er niet veel last van te hebben. Met Vigo N had ik wat moeite met een zware bodem, toch had ik hele fijne drafstukken! In de galop ging helaas een serie wat minder, en had ik een paar spanningsfoutjes. Hier zullen we ook weer goed op doortrainen! U’ve Got It gaf mij vandaag een heel fijn gevoel, ik was dan ook erg blij met mijn 8en voor de piaffe, passage en appuyeren. We kunnen daarom ook terugkijken op een geslaagde dag!”

Chantal en de grote U’ve Got It