Helaas moet Dressuurstal Nijpjes afscheid nemen van hun groom Marieke.

Marieke heeft drie jaar bij Jessica en Chantal op stal geholpen, ze was erg behulpzaam met: het verzorgen van de paarden, de site up to date houden, groomen bij de wedstrijden, het maken van foto’s en natuurlijk de algemene stalwerkzaamheden. Marieke vertrekt over een paar weken voor een jaar naar Australië waar ze mee gaat lopen op een dressuurstal. Ze heeft altijd al een reisprikkel gehad en nu was het voor haar het geschikte moment om toch de knoop door te hakken. Marieke is niet de enige uit de familie waarbij het reizen kriebelt, ook Marieke haar vader maakt ieder jaar een lange trip in het buitenland.
Marieke is altijd een zeer goede kracht geweest voor de zussen, ze is een vrolijke meid die veel inzet voor het bedrijf had. In de tijd dat ze bij de tweelingzussen werkzaam is geweest heeft Marieke veel geleerd en heeft ze het goed naar haar zin gehad!

Chantal: ‘Ik vind het ontzettend leuk dat Marieke zichzelf verder gaat ontwikkelen in de het buitenland, ik wens haar dan ook heel veel plezier en wil haar bedanken voor alles wat ze voor ons heeft gedaan, er waren veel leuke momenten samen. De samenwerking is altijd heel fijn geweest!’

Jessica: ‘Ik wil Marieke heel veel succes wensen in Australië, ze heeft altijd veel inzet voor het bedrijf getoond en we hebben veel leuke momenten met haar beleefd!’

Dressuurstal Nijpjes wenst Marieke alle succes toe gedurende haar reis en bedanken haar voor de leuke tijd bij ons op stal!

Hieronder een aantal leuke foto’s van Marieke.

Mac rider cup met het paard Zanta Zinzy

Training bij Dressuurstal van Baalen

Sublicup Deurne

Lekker even op het terras van Jumping de Weel

Een dagje weg naar het strand

Sublicup Bergen op Zoom