Leerling Jolanda Bevelander presteert goed in klasse zz licht, sinds een paar maanden brengt Jolanda de merrie Sunshine uit in de klasse zz licht en dit niet zonder succes. Jolanda behaalde in Nisse een eerst plaats met 61,71%. Ook in Oud beijerland wist de combinatie werderom in de prijzen te vallen met een mooi percentage van 63,43 behaalde ze een tweede plaats. Sunshine is een vosmerrie van Sammartini x excellent van Herpen, het is een sijeke merrie van 12 jaar oud. Sunshine is vanaf haar derde jaar in eigendom van de familie Bevelander.

Jolanda: ” Ik heb ontzettend veel van haar geleerd, de moederlijn is hackney daardoor is ze snel wat hectisch en wat gespannen maar het lukt me steeds beter daarmee om te gaan. Dit ook dankzij de lessen van Jessica en Chantal, ik heb ontzettend veel geleerd van de lessen. Het houdt me scherp en consequent, dat blijkt ook uit de vooruitgang die we maken. Daarnaast zijn de lessen er leuk en motiverend. Ik ga met plezier naar de lessen toe.”

Chantal: ” Jolanda is een leuke fanatieke leerling. Ze is gedreven in wat ze wilt bereiken, ze leert graag bij en dat is fijn lesgeven. Het is erg leuk om te zien dat de combinatie veel progressie heeft gemaakt. In begin van de lessen waren de wissels moeizaam, nu rijden ze al een serie dat is geweldig om te zien. We feliciteren Jolanda bij deze met haar behaalde succes.”

Jolanda en Sunshine