Afgelopen zaterdag werd er in Heikant een selectie wedstrijd gehouden voor het Zeeuws Kampioenschap.
Het was een selectie voor de B en L klasses. Hier kwamen enkele leerlingen van Dressuurstal Nijpjes aan start.

In de klasse L1 kwam Babette Bookelaar aan start met BB King. Met deze sjieke ruin kon Babette een mooie proef neerzetten. Ze behaalden een totaalscore van van 62,88 %, en eindigde hiermee op een mooie 4e plaats.

In de klasse L2 lieten de leerlingen zich van hun beste kant zien, de eerste 3 plaatsen waren namelijk van leerlingen van Dressuurstal Nijpjes!

Het oranje lint was voor Valesca Lefeber, deze amazone heeft met haar Painted Black merrie al meerdere overwinningen op haar naam staan. Ook deze overwinning lieten ze zich niet aan hun voorbij gaan. Met een gemiddelde mooie score van 68,17% was het oranje erelint voor hun. Valesca les al ruime tijd bij de zusjes Nijpjes, ze maakt veel progressie.

Stephanie van Splunder had zaterdag een heel mooi debuut! De amazone die al geruime tijd met haar paarden bij Jessica en Chantal traint kwam zaterdag met haar paard Balorig Z voor het eerst uit in de klasse L2. Met een fijn gereden proef reden ze samen naar een 2e prijs met maarliefst 65,33%!

Bianca Gorter kwam met Amadeus aan start en behaalde de 3e prijs en een nette score van 62,88%. Bianca en amadeus groeien uit tot een sterke combinatie.

We feliciteren al onze leerlingen met dit mooi behaalde succes!!