Afgelopen zaterdag werd er bij Stal de Kroo te Nieuw en st Joosland een wedstrijd verreden. Verschillende leerlingen van Dressuurstal Nijpjes kwamen hier aan de start.

In de klasse B won Christina Labudzik met haar paard Desperado. Deze talentvolle combinatie scoorde in totaal 202 punten. Desperado is nog maar een paar keer meegeweest op wedstrijd, maar heeft nu al enkele goede prestaties neergezet. Naast de overwinning tijdens Masters of Dressage, zijn ze ook door in de MacRider cup! Rowena Holslag eindigde met haar paard Cappon Supreme in de B op de 4e plaats met een score van 197 punten. Vlak achter haar eindigde Annechien Dieleman met 195 punten. Ook Lavina Dijkstra behaalde met de jonge Dapiti in de klasse B 194 punten.

In de klasse L2 haalde Valesca Lefeber het oranje erelint op met een totaalscore van maarliefst 210 punten! Valesca zal met haar paard Classic Black volgende week op het NK aan start komen! Dit kon dan ook gezien worden als een mooie oefenwedstrijd.

De top 3 van de klasse M1 waren leerlingen van Dressuurstal Nijpjes. Rowena Holslag kwam wederom aan start, dit keer met haar pony Zappa Supreme. Ze behaalde de overwinning met 196 punten! De 2e plaats was voor Arianne Kodde met Burano K en scoorde 194 punten. De 3e plaats was voor Samantha Miltenburg en Benz Z, ze behaalden 189 punten.

Bij de Z2 pony’s was de overwinning voor Kimberley Mank met Molenwiel’s Staysie, ze behaalde 246 punten.

Dressuurstal Nijpjes feliciteerd hun leerlingen met deze goede scores!