Niet alleen Dressuurstal Nijpjes had goed gereden op Zeeland Outdoor, ook hun leerlingen hebben zeer mooie prestaties neergezet!

Op de woensdag opende Valesca Lefeber zeer goed tijdens de finale van RaboStimulans Troffee. Ze werd door de juryleden beloond met puntenscores van 198 en maarliefst 220 punten in de klasse M1. Hiermee won ze de RaboStimulans Troffee met een totaalscore van 69,67%!

Op de donderdag domineerde leerlingen de top 3 in de klasse B. Ellen van Turnhout werd met haar Lord Leatherdale nakomeling 3e met een score van 192 punten. De 2e plaats was voor Christina Labudzik. Met haar Desperado behaalde ze evenals 192 punten. De overwinning was voor Rowena Holslag. Ze behaalde met Cappon Supreme maarliefst 202 punten. In de tweede proef kwam Rowena wederom in de prijzen, ze behaalde een 2e plaats met 207 punten. Christina Labudzik behaalde een topscore van 215 punten, die genoeg was voor de overwinning!

Valesca Lefeber deed op de donderdag wederom goede zaken, in de klasse M1 won ze beide proeven met 206 en 202 punten! Samantha Miltenburg kreeg met Benz Z een 5e prijs met 194 punten.

Op de vrijdag wist Lavina Dijkstra beslag te leggen op de 2e plaats in de klasse L1 paarden. Met de 4 jarige Dapiti haalde ze 196 punten.

In de klasse M1 paarden reed Samantha Miltenburg zich wederom in de prijzen. Ze kreeg een 3e en 4e prijs. Met 190 en 197 punten kon zij op een goed concours terug kijken!

Jetske Bouwman kwam uit in de klasse Z1. In een zeer groot deelnemersveld kreeg ze een 8e prijs met 219 punten.

Op de zaterdag werden de finales verreden. Naast Jessica reden 3 leerlingen mee in de finale. Christina en Rowena kwamen beide uit in de klasse B paarden. Uiteindelijk bleek Rowena de finale te winnen met een prachtpercentage van 70,83%. Hiermee werd ze ook overall kampioen! Christina werd hier reserve kampioen met 66,5%.


Jessica met Devil Diamant N, Valesca met Classic Black, Christina met Desperado en Rowena met Cappon Supreme!