Zaterdag 12 mei werd er op het complex van Stal de Kroo weer een outdoor wedstrijd georganiseerd. Jessica en Chekavara N kwamen aan start in de klasse M1. Voor hun was het samen als duo een debuut in deze klasse. In de eerste proef waren enkele spanningsmoment die desondanks toch goed opgelost konden worden. Voor deze proef werden er 196 punten genoteerd en een 2e prijs!
In de tweede proef was de spanning bijna verdwenen en mocht Jessica naar voren komen voor het oranje erelint! Deze proef werd gewaardeerd met een score van maarliefst 203 punten!

Jessica: “Na de laatste WK selectie heeft Chekavara N een korte periode vakantie gehad. Daarna heb ik hem weer opgepakt en zijn we gaan trainen voor ons M1 debuut. In de eerste proef vond hij de longeercirkel waar paarden inliepen een beetje spannend. Gelukkig kon ik zijn aandacht er nog goed bij houden. Mijn tweede proef was in een andere ring, ook daar was een hoop te zien maar hij gaf er niks om. Ik ben trots op Chekavara N hoe hij zijn best weer heeft gedaan, in zijn debuut gelijk 4 winstpunten en 2 prijzen! Op naar de volgende wedstrijd!”