Op 30 december vond alweer de laatste wedstrijd van dit jaar plaats: het oudejaarsconcours op De Kroo. Ook dit keer verschenen Jessica en Chantal in het ZZ-Licht aan de start met Vigo en William.

Chantal en William behaalde in het ZZ Licht een score van 65.16% en een ex 2e plaats. Een aantal combinaties later verscheen Jessica met Vigo in de ring. Zij behaalden een score van 67.66% en een mooie 1 st plaats.

Jessica en Chantal kunnen terugkijken op een mooi sportief 2010. Zo werd Jessica maar liefst 2 keer Zeeuws Kampioen in het Z1 met Vigo en behaalden zij een derde en vierde plaats op het NK in het Z1. Ze werd éénmaal reservekampioen van Zeeland in het Z2 met William. Daarnaast behaalde ze een derde plaats in de Horsefood Talent Dressage Competition met Amazing en schreef zij ook Zeeland Outdoor Z1, de finale van het Rabotalentenplan en overall Rabotalentenplan kampioenschap op haar naam met Vigo. Daarnaast scoorde Jessica met zowel Vigo als Amazing boven de 70%.

Ook Chantal kende een goed seizoen. Met U´ve Got It behaalde ze mooie resultaten in het ZZ-Zwaar. In de halve finale van het NK behaalden zij met een score van maar liefst 68.9% een vierde plaats en in de finale werden zij zesde van Nederland. Daarnaast werd ze met William Zeeuws Kampioen Z2 en behaalden zij een vijfde plaats op het NK Z2. Ook wonnen ze Zeeland Outdoor met maar liefst 76%, Jumping De Weel, en de finale van de Rabotalentencompetitie. Daarnaast debuteerden Chantal en Jessica in het ZZ Licht met William en Vigo. Hier werden tot op heden zeer indrukwekkende scores behaald. En U´ve It laat zien klaar te zijn voor het grotere werk. Dat belooft wat voor 2011!