Onlangs is de 12-jarige Rohdiamant hengst Resonanz verkocht! De hengst is verkocht aan een leerling van Coby van Baalen.
De hengst was in eigendom van Carol Kras. Resonanz is goedgekeurd bij het Duitse Westfalen en Oldenburg stamboek.

1,5 jaar is Chantal met Resonanz een combinatie geweest, zij hebben vele successen behaald zoals het worden van Zeeuws outdoorkampioen Z1 in 2011 en Zeeuws indoorkampioen in 2012! Op het Nederlands Kampioenschap behaalden zijn zelfs een 5e plaats. Ook werden zij dit jaar winnaar van de Hoefslag Cup tijdens de Brabantse Ruiterdagen. Chantal heeft altijd ontzettend veel plezier in het rijden gehad met Resonanz. Chantal en Resonanz startten zelf in de klasse ZZ-licht met winstpunten!

Dressuurstal Nijpjes is erg blij dat de hengst bij Coby van Baalen terecht komt en dat hij verder in de dressuursport zal worden uitgebracht. Het is een eerlijk paard met een gouden karakter, wat een zeker een goed adres verdient!

Het is een ontzettend fijn paard om te trainen en vooral liggen zijn kwaliteiten in de galop en zijn sterke draf. Chantal heeft dit paard helemaal zelf opgeleid en tijdens de trainingsperiode werd hij steeds sterker en heeft hij zich goed ontwikkeld. Hij pakt de oefeningen goed op en leert erg snel, hij heeft veel talent voor de zijgangen. Resonanz heeft een mooie uitstraling en toont een goede gedragenheid in de draf. Voordat hij bij de zusjes in training kwam te staan, had hij nog geen wedstrijd ervaring maar kijkend naar de resultaten heeft zijn goede karakter laten zien dat hij hier geen problemen mee heeft gehad.

Chantal: ‘Ik ben super trots op wat ik met Resonanz heb bereikt, ik heb altijd veel plezier in het rijden van hem gehad. Ik kijk terug op een reeks mooie resultaten en hoop dat de nieuwe eigenaresse nog vele successen met hem zal behalen!’

Dressuurstal Nijpjes wenst de nieuwe eigenaren van Resonanz alle succes en plezier toe!