Op verschillende websites verschenen leuke nieuwsartikelen over het goede optreden van Jessica bij de Subli cup in Hagestein voor 4 jarige paarden.

De KNHS plaatste een leuk bericht op hun website!

Devil Diamant N opnieuw aan kop in KNHS-Subli Kampioenschap

HAGESTEIN (KNHS) – Zaterdag 9 juni werd tijdens het concours Hagestein een selectiewedstrijd verreden voor het KNHS-Subli Kampioenschap Jonge Dressuurpaarden. Wederom kende de jury hoge punten toe aan Jessica Nijpjes (Middelburg) met de vierjarige Devil Diamant N (v.Florencio).

In het KNHS-Subli Kampioenschap worden jonge dressuurpaarden in de leeftijd van vier tot en met zes jaar beoordeeld op hun aanleg als dressuurpaard. In de vijfde selectiewedstrijd wist Devil Daimant N, net als in Schaijk, hoge ogen te gooien. Afgelopen zaterdag behaalde Nijpjes maar liefst 84,60% met haar vierjarige Florencio. De tweede prijs ging eveneens naar Jessica Nijpjes, met Stedinger-nakomeling Sambucco behaalde ze 79,40%.
Het volledige artikel kunt u hier lezen.

Ook www.horses publiceerde een leuk artikel.

Devil Diamant N opnieuw aan kop

Devil Diamant N (v. Florencio) en Jessica Nijpjes kregen afgelopen weekend tijdens de selectiewedstrijd voor het KNHS-Subli kampioenschap Jonge Dressuurpaarden opnieuw hoge punten. De wedstrijd werd verreden in Hagestein. In de vijfde selectiewedstrijd wist Devil Diamant N, net als in Schaijk, hoge ogen te gooien. Afgelopen zaterdag behaalde Nijpjes maar liefst 84,60% met haar vierjarige Florencio. De tweede prijs ging eveneens naar Jessica Nijpjes, met Stedinger-nakomeling Sambucco behaalde ze 79,40%
Het volledige artikel kunt u hier lezen.

De PZC verscheen met een leuk artikel in de krant!

Dubbele zege Jessica Nijpjes

HAGESTEIN – Dressuuramazone Jessica Nijpjes uit Sint Laurens heeft bij voorwedstrijden om de Subli Cup in Hagestein het maximale gepresteerd. In de wedstrijdenreeks voor jonge paarden werd ze eerste en tweede.
In de klasse voor vierjarige paarden won ze met Devil Diamond met een score van 84,6%. Met Sambucco werd ze in dezelfde klasse tweede met 79,5%.