Jessica Nijpjes kwam zaterdag 21 januari op 2 verschillende selectie’s aan de start. Zowel de laatste selectie voor de Sup-top werd verreden in roosendaal, als de laatste selectie voor het kampioenschap voor de basis in Ouddorp. In de klasse zz-zwaar maakte Jessica met Vigo een goede start. Ze behaalde een mooie 3e plaats met een score van 66,86%.

Met vele achten, en zelfs een negen in het drafgedeelte en een positief jury commentaar kijk Jessica terug op een geslaagde eerste selectie van die dag. Hiermee plaatste Jessica zich met vigo wederom voor het Indoorkampioenschap dat verreden zal worden op 16 t/m 18 maart.

Jessica” Het was even plannen om deze dag tot een succes te maken, dit in verband met de 2 wedstrijden die ik op 1 dag moest rijden. Mede door de fijne hulp die Chantal en ik op stal achter laten is van groot belang om z’n dag tot een succes te maken, vooral in het speciaal me moeder. Anders hadden chantal en ik niet zolang weg gekund. Het is erg fijn om goede mensen op de stal te laten die de rest van de paarden de juiste verzorging geven.
Vigo was vanaf het losrijden super fit en wakker, dit was er prettig om mee te beginnen! Hij stond vanaf het begin al erg fijn aan de hulpen. Ook in de baan kon ik dit goed volhouden. Met een mooie 9 op me protecol voor mijn draf appyement was ik erg blij! Me doelstelling met Vigo was om me nog 1 keer te plaatsten voor het Indoor kampioenschap om het daarna vervolgens door te kunnen starten. Ik kijk uit om aan de start te komen op het NK!”