Op dinsdag 21 augustus was het zo ver, Vilando werd opgehaald door zijn nieuwe eigenaren om naar een mooie stal te verhuizen in België.
Vilando stond ongeveer 1 1/2 jaar op Dressuurstal Nijpjes, en werd door Jessica uitgebracht in de klasse Z1. Samen werden ze afgelopen winter Zeeuws Reservekampioen klasse Z1.

Jessica: “We zullen Vilando enorm gaan missen, het was een van de liefste paarden op stal en werd vaak liefkozend de Grote Vriendelijke Reus genoemd. Hij was zeer werkwillig en in de omgang heel braaf. Hij gaat het heel erg goed krijgen op zijn nieuwe plekje, en zijn ook erg blij waar hij terrecht is gekomen.”

Vilando onder Jessica

Chantal: “Vilando is een heel lief paard waar we altijd heel veel plezier van ondervonden. Ik ben dan ook erg blij dat hij zo goed terrecht komt. We willen de nieuwe eigenaren dan ook feliciteren met de aankoop van Vilando, en wensen hun heel erg veel plezier met Vilando!”

Inmiddels hebben we te horen gekregen dat Vilando het heel erg naar zijn zin heeft op zijn nieuwe stal, en kregen we gelijk een leuke foto doorgestuurd!