Zaterdag 11 september organiseert Dressuurtal Nijpjes een staldag. Op deze dag zullen onze lesklanten een proef rijden onder het toeziend ook van een gerenommeerd jurylid. In de voorbereiding op deze proef zullen zij worden bijgestaan door Jessica en Chantal Nijpjes. De dag zal worden afgesloten met een barbecue.

Bent u nieuwsgierig naar onze accommodatie, manier van lesgeven, of opzoek naar een leuk dagje uit? Aarzel dan niet om langs te komen op onze accommodatie in St. Laurens. De proeven zullen worden verreden tussen 09.30 en 17.00 uur. Wij zijn trots op het brede deelnemersveld: onze lesklanten starten in de klasse B tot en met het Prix St. George.

Het maximaal aantal deelnemers voor de proef is sinds zaterdagmiddag 21 augustus bereikt. De deelnemers die deze zaterdag nog contact hebben gehad met Jessica en Chantal zijn nog toegevoegd aan de startlijst. Uiteraard kan men zich nog inschrijven voor de barbecue, daarnaast is het ook mogelijk om op de reservelijst toegevoegd te worden.

Wij hebben geprobeerd iedereen persoonlijk uit te nodigen voor deze dag. Mocht je onverhoopt geen uitnodiging ontvangen hebben, dan kan je deze alsnog aanvragen bij Jessica of Chantal. E-mailen kan natuurlijk ook!

Hopelijk zien wij jullie zaterdag 11 september! Wij hebben er zin in!!

Jessica & Chantal